top of page

КОИ СМЕ НИЕ?

Близо три десетилетия печатници "Евентус" и "Уникам принт" работиха самостоятелно, справяха се с най-различни предизвикателства и трупаха ценен опит в печатната индустрия.

Днес сме едно семейство, защото знаем, че заедно сме по-силни.

Ние сме задружен екип от творчески и свежи умове, професионалисти в дизайна, печата и книговезките услуги. С част от нашия колектив работим заедно от далечната 1990 г, когато започнахме да изработваме за нашите клиенти, книги, брошури и картички. От тогава не спираме да се развиваме и усъвършенстваме в сферата на полиграфията, за да отговорим на най-високите Ви изисквания.

Разполагаме със собствена печатна база, оборудвана с машини и техника за производство на различни печатни изделия, както за единични бройки, така и за дълги тиражи. Успешно си сътрудничим с други печатници, издателства, дизайнери, рекламни агенции. Работим бързо и прецизно, с голяма доза креативност, персонално отношение и внимание към детайла, и сме готови да реализираме всяка Ваша идея, свързана с печатната реклама.

Обичаме да творим и знаем как да го правим!

С някои от вас се познаваме добре и работим от времето, когато прохождахме в тази сфера. Вие сте част от нашето задружно семейство! Благодарим, че ни се доверихте!

Ще се радваме да се запознаем с тези от Вас, с които още не сме се срещали, за да ни разкажете за Вашите проекти.

Обадете ни се или заповядайте в печатната ни база на 15 минути от центъра на гр. София.

 

Очакваме Ви!

За нас: Text
bottom of page